At læse i solen

Men bøger kan være irriterende at sidde med. Det er bedst at ligge på maven. Men så får jeg kun sol på ryggen. Alle disse udfordringer der er, når jeg gerne vil læse, mens jeg nyder den danske sommer. Det er helt anderledes med min kindle. Den er lille og fylder ikke rigtigt så meget, så den er nem at bruge alle steder og på alle måder. Jeg er meget begejstret for den, og jeg kunne ikke forestille mig ikke at have den til alle mine efterhånden mange krimier.

Den bedste e-læser

Den er skabt til formålet, og den leverer. Nu kan jeg læse alle steder og alle bøger. Alt er tilgængeligt og biblioteket er stort og altid åbent. Den ved, hvor jeg er nået til, og de holder batteriet rigtig godt. Jeg er mere end begejstret, og når jeg så samtidig har udvalget hos https://politikenbooks.dk/kindle/ at hygge mig med, så er det bare endnu bedre.

Alt det nye, alt det uhyggelige, alt det spændende samlet et sted. Jeg nyder det rigtig meget, og jeg nyder at gå på jagt efter den næste spændende bog, lige som jeg glæder mig til de nye udgivelser, der altid er klar med det samme herinde. Der skal jeg aldrig vente forgæves eller stå i kø for at finde moderen og f¨å bogen.

Ingen spildplads

Det bedste er dog, at jeg kan spare plads. Der er ingen bøger og støvede hylder, og jeg kan derfor bo mere let og enkelt. Det giver mange fordele, som jeg slet ikke havde tænkt over, da jeg valgte en kindle. Jeg har bøger, men jeg køber ikke nye af slagsen, for det er der ingen grund til længere. Min kindle kan det sammen, bare på en smartere måde, den er rummelig, den er nem at have med, og den ligge godt i hånden.