Brug ferien i Danmark på at læse e-bøger

I år bliver det desværre ikke til den store udlandsrejse for undertegnede – vi har planlagt at blive hjemme med børnene og mine forældre, der kommer forbi og hygger i en uge, mens manden renoverer køkkenet. Samtidig kan jeg få ro til at koble af og lade batterierne op, da mine forældre har tilbudt at underholde ungerne med en tur i zoo, legeland mv. Jeg er derfor hoppet på terrassen, hvor den står på “mig-tid” sammen med mine favoritbøger – e-bøger vel at mærke. 

Fordyb dig i en verden af spænding

Det lyder måske ikke som verdens mest sindsoprivende ferie at ligge derhjemme på terrassen, men for mig er det faktisk en lettelse ikke at skulle tænke på flyrejse, pakning, indcheckning og så videre, som godt kan være stressende, når man har små børn, der er sultne, trætte og utålmodige. Jovist, det er da rart at ligge foran poolen og dase, mens børnene leger ved kanten, men i mine øjne er der også en charme over bare at være sig selv og bruge tiden på at fordybe sig i en verden af spænding, hvor det kun er mig og den fortælling, jeg nu engang vælger at beskæftige mig med.

Normalt er jeg mest til faglitteratur og business-bøger, men jeg har faktisk fundet en ny interesse i e-bøger om kærlighed og romantik. En kliche måske, men lidt romantisk har man vel lov at være? Lige nu læser jeg om et par, der ikke “må” få hinanden – de gør dog alt for at trodse skæbnen, og mon ikke kærligheden sejrer i sidste ende? 

Har du også planer om at bruge hele eller dele af din ferie her til sommer derhjemme eller måske i et sommerhus ved Vesterhavet? Kobl af og vær dig selv med en e-bog, som er væsentligt mere praktisk end de fysiske, traditionelle bøger.