Dårlig flyoplevelse? – Få økonomisk kompensation ved flyforsinkelse

Har du inden for de seneste tre år har oplevet, at dit fly blev forsinket eller aflyst, så har du sandsynligvis krav på økonomisk kompensation. Det afhænger blandt andet af, hvor mange timer flyet var forsinket, men du kan nemt tjekke det på Skyhelp.dk, hvor du finder meget mere information om flypassagerers rettigheder. Skyhelp.dk er et selskab, som tilbyder at hjælpe flypassagerer med juridisk bistand, så de hurtigere kan få tilbagebetalt penge, de har krav på. For dig er det en fordel at overlade sagsbehandlingen til Skyhelp.dk, fordi du så slipper for selv at skulle bruge tid og kræfter på at få det pågældende flyselskab i tale. Skyhelp.dk har erfarne folk ansat, som har stor indsigt i EU-ret og flypassagerers rettigheder, og de kender til alle de danske og internationale flyselskaber.

Hurtig og effektiv sagsbehandling

Du kan nemt tjekke på Skyhelp.dk, om du har krav på økonomisk kompensation, og så kan du hurtigt oprette din sag i deres system. Inden for 24 timer vil teamet hos Skyhelp.dk så sende din sag videre til flyselskabet. Skyhelp.dk håndterer din sag hurtigt og effektivt hele vejen – også i retten, hvis det bliver nødvendigt. Det koster 20 % i salær, hvilket er billigt i forhold til andre selskaber, som ofte kræver 25 % i salær for samme hjælp.  

Høj udbetalingsprocent

Som sagt kan der være flere grunde til, at du har krav på økonomisk kompensation. Det kan være, hvis dit fly var mere end 3 timer forsinket, eller hvis det blev helt aflyst. Men det kan også være, hvis det var overbooket, og du blev nægtet boarding. Du tænker måske, at det er besværligt og tidskrævende at kræve pengene tilbage, men med https://skyhelp.dk/ bliver processen hurtig og effektiv, og udbetalingsprocenten er høj, så du kan se frem til at få den økonomiske kompensation, som du har krav på, i løbet af kort tid.