De bedste familiebilleder

Sidste år have mine bedsteforældre guldbryllup, og de inviterede børn og børnebørn med til USA i 3 uger. Deres livs rejse og en rejse, som har givet så mange gode minder.

På den rejse tog jeg nogle billeder både af familien og af naturen, som er helt unikke. Jeg har snakket om, siden vi kom hjem, at de fortjente bedre de billeder end at ligge i en skuffe, men forleden fik jeg så den inspiration, som jeg skulle bruge, for hos en kunde jeg var ude hos, havde de fået nogle billeder op på lærred.

En smuk løsning

Jeg fik navnet på det firma, som havde forestået de billeder, og tog straks kontakt til dem. De var meget venlige og ville meget gerne hjælpe mig med at få mine ferieminder som foto på lærred, og de var meget rimelige i deres priser.

Processen var egentlig enkel, de fik fotografierne, og så ville de kontakte mig, når de havde fået billederne på lærred.

Jeg fik afleveret billederne, og så var der kun at vente, men det var ikke lang tid, jeg skulle vente, før de kontaktede mig og sagde, de havde mine billeder klar.

Jeg var virkelig spændt på at se resultatet, og jeg forventede det ville være flot, men de havde gjort det bedre, end jeg på nogen måde kunne have forventet, det hele var så flot, jeg kneb en tåre.

Gode gaver

Jeg vidste, billedet af mine forældre med deres bedsteforældre skulle gives i gave, og det store billede af hele familien skulle mine bedsteforældre have, for vi så alle lige godt ud på det billede, noget som sjældent sker.

Det hele kom ikke til at koste specielt meget i forhold til, hvad jeg troede, og det gik forbavsende hurtigt med at få det færdigt, fra a til z var der en superservice og en kundebetjening, som mange kunne lære noget af.