Design og funktionalitet

Hvis der er noget, vi er kendt for i Danmark, og har været det, siden vi begyndte at designe og lave smykker, så er det kunst, smykker, møbler med mere, og min favorit er Piet Hein. Det er virkelig imponerende, som hans perfekte elipse tiltaler mig, det er jo den perfekte skabning, og både som bord og andre brugsgenstande er den både funktionel og giver æstetik. 

Jeg ved, jeg for et stykke tid siden så et bordflag, eller hvad man nu kalder det, når det er en flagstang med dannebrog, som er beregnet til at sætte på bordet ved mærkedage eller som pynt.

Den flagstang stod på en Piet Hein elipseplatform, og der var en fantastisk form for fuldkommenhed over det hele. Jeg har ledt efter den opsætning, for jeg vil give den til mig selv for nu at have været røgfri i over et år, men jeg har kun kunne finde den til en pris, hvor mit dankort ikke vil være med.

Hjælp udefra

Heldigvis har jeg en god familie, og de havde også ledt lidt, da de hørte min klage, og de havde fundet https://www.fangels.dk/maerker/piet-hein.html, hvor jeg kunne få det til en god pris, og heldigvis havde de handlet med dem før, så de vidste, der ville være kvalitet, certifikater og garantier, og de ville levere hurtigt.

Jeg tog chancen og bestilte på baggrund af deres anbefaling flaget, som jeg ville have stående i vinduet ud til haven, og til min store overraskelse var prisen meget konkurrencedygtig, og de leverede også forbavsende hurtigt. Allerede efter nogle få arbejdsdage kom min nyeste pryd, og jeg undrede mig over, at de kan levere så hurtigt, når de også har et stort udvalg og et generelt højt serviceniveau, og de så ikke vælger at skære et par hjørner på levering eller andet, men jeg klager ikke over at få en elipse mere til min samling til en god pris.