En gennemgribende renovering

Da vi skulle købe hus havde vi til at starte med forestillet os, at vi ville finde noget, der allerede var sat i stand, så vi slap for en masse hårdt arbejde. men der er det ved renoverede huse, at der er alt for mange, der ikke har gjort det helt gennemført. De små og sidste detaljer mangler, og det tyder for mig på, at det faktisk slet ikke er gjort helt godt nok på nogen måde. Så vi skiftede spor og valgte et hus, der trængte til en kærlig hånd. Så alt arbejdet kunne gøres ordentligt af dygtige håndværkere og med godt udstyr.

Alt fra bordpladen til dørene

En fordel ved den slags projekter er, at det hele bliver, lige som vi vil have det. Der er mulighed for at vælge alting selv – så langt som budgettet nu holder selvfølgelig. Men det giver ens drømmehjem, og det er ventetiden værd. Det er desuden ret hyggeligt at sidde og vælge alle de ting, der skal være i ens hjem. Der er mange ting, jeg ikke vil have, hvor kvaliteten er for dårlig, eller hvor jeg bare ikke synes, det er pænt.

En af de ting, vi skulle finde, det var nye døre. Dem, der var i huset, de havde set bedre dage, og de skulle skiftes. Som bekendt ville vi skifte alt og vælge noget, der passede os og vores stil. Vi valgte, at en del af de nye døre skulle være skydedøre. Det giver mere plads og rum, og jeg synes, det kan være en rigtig smuk løsning mange steder. Og en løsning, der ellers ikke ses i så mange boliger, og det kan jeg også godt lide.

Kvaliteten i top

Vi valgte lige disse døre af to grunde. Den ene er, at det er rigtig god kvalitet, der kan holde rigtig længe. Den anden grund er, at de bare er vanvittigt smukke.