Et bryllup i Århus, jeg aldrig glemmer

Det er ikke for sjov, at Århus også bliver kaldt Smilets By. Jeg havde i hvert fald masser af smil med i rygsækken, da jeg drog hjem fra min kammerats bryllup i sidste weekend. Ikke nok med at min mave var fyldt med god mad på vejen hjem, så havde jeg også en rigtig god oplevelse af Århus og stedet, hvor brudeparret havde valgt at fejre deres ubetingede kærlighed til hinanden. 

Alt spillede – lige fra musikken til maden

Når man rejser så langt, som jeg gjorde for at komme til Jyllands hovedstad, er forventningerne trods alt en smule større, end hvis det hele foregik i baghaven. Jeg kan dog med sikkerhed i stemmen sige, at alle mine forventninger blev indfriet til fulde, og at bruden og brudgommen i hvert fald ikke har noget at brokke sig over. Brylluppet skulle stå hos Turbinehallen, der har nogle ikoniske lokaler, der på alle måder satte rammen for en fantastisk begivenhed for venner og familie.

Hvis jeg kort skal opsummere vores oplevelse, vil jeg bare sige, at alt spillede – lige fra musik til mad. Tørfisk, ja, du læste rigtigt, spillede op til dans. Det er en gammel joke, vi har i vennekredsen, der handler om, at både brud og gom er gamle af sind. Maden, der var en udsøgt buffet med alt godt fra havet, overlod ikke meget til tilfældighederne. Og personalet, ja, det var nok det bedste af det hele. De var søde, smilende og superhurtige til at hælde vin op, tage af og i det hele taget servicere os gæster. 

Hvis jeg engang skal holde bryllup i Århus igen, er jeg ikke i tvivl om rammerne. Turbinehallen har på alle måder vundet mit hjerte, og jeg håber ikke, det er sidste gang, der bliver budt op til fest, dans og glade dage.