Find inspiration til boligindretningen med lækkert og tidløst kvalitetsdesign

Når du indretter din bolig, kan du vælge at følge tidens trends, eller du kan f.eks. vælge at indrette din bolig med bestemte designklassikere, som er tidløse, funktionelle og er en æstetisk fornøjelse at kigge på. Savner du inspiration til at indrette dit hjem, kan du læse forskellige blogs om boligindretning, trends og forskellige brands.

Stilrent og tidløst dansk design til badeværelset

Kan du lide dansk design, så findes der mange lækre designprodukter til boligen at vælge imellem. En kendt designklassiker er det danske brand Vipp, som siden 1939 har været kendt for deres stilrene, tidløse pedalspande, som fås i flere farver og størrelser. Pedalspande er utroligt praktiske og hygiejniske, og de kan anvendes på badeværelset, i køkkenet eller i kontormiljøet. Vipp pedalspande er udstyret med en smart udtagelig inderspand, som gør det nemt at tømme den for affald, og låget har en lufttæt tillukning og en dæmpningsmekanisme, som sikrer låget en blød bevægelse. I bunden af pedalspanden sidder en gummiring, som beskytter gulvet. Ud over pedalspanden kan du indrette dit badeværelse med mange lækre produkter fra Vipp som eksempelvis tandbørstekrus, væghængt sæbedispenser, væghængt toiletbørste, toiletrulleholder, forskellige kroge til håndklæder eller smukke, enkle badarmaturer.

Eksklusive spiseborde, smukke lamper og flotte Rack-reoler

Vipp har udvidet sortimentet til også at omfatte spiseborde, lamper og reoler. Du kan f.eks. få et Vipp spisebord i et enkelt, tidløst og funktionelt design, som emmer af eksklusivitet, og som er fremstillet af kvalitetsmaterialer. Bordpladen består af pressede keramiske fliser, og rammesystemet er lavet af massivt pulverlakeret aluminium, og her kan du samle familie og venner til hyggelige middage. Vipp producerer også bordlamper, gulvlamper og pendler, som er kendetegnet ved et smukt og stilrent design med lækre detaljer og en udskiftelig LED-lyskilde. De flotte lamper egner sig til såvel stuen som hjemmekontoret. Har du brug for en flot reol til dine bøger og brugskunst, kan du vælge en Vipp Rack-reol, som fås i fire konfigurationer og kan kombineres med lave eller høje extension units. Rack-reolens rammer er i pulverlakeret stål og aluminium med keramiske hylder.

Spar penge ved at handle kvalitetsdesign online

Går du bevidst efter kvalitetsdesign fra danske og udenlandske producenter, så kan du ofte spare penge ved at handle online. I den danske netbutik CompletLiving finder du et stort udvalg af møbler, dekoration og belysning til alle boligens rum fra kendte brands som Vipp, House Doctor, Tom Dixon, Magis, New Works, Norman Copenhagen og mange flere. Så hvad end du leder efter spiseborde, reoler, kommoder, lamper, bestik, service, glas eller pyntepuder, så finder du rigtig god kvalitet til gode priser, og leveringen er altid gratis.