Forbered dig rigtigt på teltturen

Har du besluttet dig for, at i år skal det være, at du tager på rigtig teltferie? Hvis du er vildt spændt, men ikke rigtig har den store erfaring, kunne du sikkert godt bruge et par simple råd, før du tager afsted. Du skal selvfølgelig have gjort de helt grundlæggende ting klart, før du går videre. Det handler blandt andet om, hvor turen går hen, hvad budgettet for turen skal være, og hvor luksuriøst – eller primitivt – det skal foregå.

Alt dette spiller nemlig ind, når du skal finde det rigtige telt til turen. Skal du fx på ferie i Nordnorge, skal du nok have et lidt mere isoleret telt, end hvis du skal slå det op i baghaven. Hvis du gerne vil have en masse komfort, skal du selvfølgelig op i pris, sammenlignet med hvis du bare skal kunne holde det værste regn ude.

Hos Teltmesteren finder du altid svar på dine spørgsmål, når det kommer til teltturen og udstyret. Her er de nemlig eksperter i at hjælpe danskerne til at finde det helt rigtige telt, ligesom de klæder folk på med rådgivning om, hvad de bør vide, før de tager på telttur.

Spørgsmålet er så, hvad du skal huske, før du tager afsted, og her får du en lille forsmag på det.

– Skal du selv lave med? Hvis det er tilfældet, så bør du sikre dig, at du har alt det rigtige udstyr med dig. Det er billigere, men så sandeligt også mere besværligt, så du skal være klar på, at det er en del af oplevelsen. Det kan da også være superhyggeligt, og det er ofte noget, som bringer mennesker tæt sammen, når de lykkes med at lave mad på en primitiv måde. Det kan i øvrigt smage rigtig lækkert.

– Skal der være ekstra kabiner? Hvis du eksempelvis vil have en kabine til tasker, skal du selvfølgelig have et større telt. Nogle vælger også at have et lille ekstra telt med, hvor de kan stille alle deres ting.

– Er forteltet vigtigt for dig? Hvis du gerne vil have mulighed for at hygge om aftenen, og hvis du vil kunne sidde i teltet, hvis det regner, er det værd at overveje et telt med et godt fortelt. Her kan du stille stole og borde, så der er mulighed for at slappe ordentligt af “indendørs”.

Skal du have gode råd til din telttur rundt i Danmark? Besøg denne side og bliv klogere: http://dk-teltekspert.dk/ .