Forsinket eller aflyst fly? – Få hurtig økonomisk kompensation

Hvis du som flypassager har haft en dårlig flyoplevelse, hvor dit fly var forsinket, aflyst eller overbooket, så har du muligvis krav på økonomisk kompensation. Det kan dog godt virke lidt overskueligt at finde ud af de forskellige regler på området, og derfor kan du med fordel søge juridisk assistance hos Rejseforsinkelse.dk, som er eksperter i at hjælpe flypassagerer med at få den økonomiske kompensation, som de har krav på. Du betaler kun 20 % i salær hos Rejseforsinkelse.dk, hvilket er billigere end andre selskaber, som typisk tager 25 % i salær.

Forstå dine rettigheder som flypassager

Hos Rejseforsinkelse.dk er de eksperter i EU-ret og passagerrettigheder, og de har stort kendskab til både internationale og danske flyselskaber. De ansatte hos Rejseforsinkelse.dk arbejder vedholdende og målrettet på, at du og andre flypassagerer får de penge retur, som de har krav på. Du kan derfor være sikker på, at din sag får en meget professionel behandling. På Rejseforsinkelse.dk kan du læse mere om dine passagerrettigheder, som både omfatter flyforsinkelse, overbooking, aflysninger, bagage og ekstraomkostninger. Hvis dit fly er forsinket mere en 2 timer, kan du have krav på kompensation. Størrelsen på kompensationen afhænger af, hvor mange timer flyet er forsinket. Hvis dit fly er overbooket, og du bliver nægtet boarding, kan du også få kompensation, der som regel omfatter flybillet, mad og drikkevarer i ventetiden samt økonomisk kompensation.

Billig juridisk bistand og den bedste service

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har krav på kompensation, eller hvis du gerne vil have professionel juridisk bistand, så kontakt Rejseforsinkelse.dk allerede i dag. Der er ingen grund til, at du snyder dig selv for penge, du har krav på i forbindelse med flyforsinkelse. Rejseforsinkelse.dk har Danmarks største udbetalingsprocent, og selskabet vil gøre alt for at hjælpe dig med at få den økonomiske kompensation, du har krav på i kølvandet på flyaflysninger, forsinkelser eller overbooking.