Frisk frugt til alle medarbejdere

Når man kigger på en arbejdsplads udefra, så opdager man hurtigt, hvor forskellige alle de ansatte er. De bruger deres fritid meget forskelligt, ligesom deres arbejdsopgaver er tilsvarende forskellige. Med det i tankerne kunne jeg godt se, hvor svært det er at finde personalegoder, der vil glæde dem alle sammen, og som vil være noget, de vil kunne nyde i hverdagen.

Vores tænkeboks endte med frugt på bordet

Vi holdt en lille brainstorming i HR, og da en af mine kollegaer tog en banan frem undervejs slog det mig. Det var en frugtordning, vi skulle have. Der var stor enighed blandt alle de andre også, da jeg foreslog det, og nu var det så min opgave at finde ud af, hvordan vi gjorde det.

Min indledende tanke var løbende indkøb i det lokale supermarked, men det virkede bare så besværligt, så jeg tænkte, at der måtte være en lettere måde at gøre det på, som også ville spare os for mere tid.

Der er lettere måder, der også er overraskende billige. Det er at hyre et firma til levering af frugt. Det er frisk frugt, både når det passer os, men også i lige den mængde og sammensætning, der passer til os. Der var ingen tvivl, så jeg bestilte med det samme.

Et meget populært gode

Efter to leveringer stod det klart for os, at det var det perfekte valg af personalegode. De tilbagemeldinger, vi fik, var kun positive. Den eneste negative kritik, vi fik, var desuden meget passende, nemlig et spørgsmål om, hvorfor vi ikke havde gjort dette noget før.

Det, vi får leveret, smager fantastisk, det er altid friskt og lækker, og det kommer altid til tiden. Det er lige før, der er kø, når frugten bliver fordelt, og det her er en af de succeshistorier, vi vil fortsætte med at glæde medarbejderne med.