Hendes eget flag

Når der er fødselsdag hjemme hos os, så skal der flag på bordet. Der skal være sang, boller, kakao og kage. Ja der skal faktisk være alt det, der hører sig til. Børnene synes det er alletiders, og det er lige sådan en fødselsdag skal være. Der skal også være gaver, slik og gæster. Det giver gode og hyggelige dage og smilende børn.

Der må gerne være noget særligt

Men når man som os har tvillinger, så er det altid noget, der holdes samlet. De har ikke deres helt egen dag, og vi prøver at sikre, at begge to får en god oplevelse. De har selvfølgelig aldrig prøvet andet, men samtidig ved de godt, at alle andre har sin egen dag. Vi plejer derfor at have bordkort, så de har en fast plads, hvor alle deres gaver er.

Jeg prøver altid at gøre noget særligt ud af deres bordkort til deres fødselsdag, men jeg er hverken særligt kreativ eller god til at tegne. Heldigvis har jeg fundet en meget mere permanent løsning, og det er piet hein flag med en indgravering af deres navne i. Så får de både flag og bordkort i et, og flagene kan findes frem hver eneste år og pynte på bordet for dem begge.

Pigerne er vilde med dem

Selvom de skulle indgraveres, så blev de leveret meget hurtigt og i god tid inden fødselsdagen. Jeg måtte vise dem til pigerne med det samme, og de er allerede meget glade for dem. Nu glæder de sig bare endnu mere til fødselsdagen, for det betyder rigtig meget at have sit helt eget flag med navn på.

Den glæde gør det hele, og det er med til at fremhæve, at de begge er noget helt særligt, der begge fortjener at blive fejret behørigt med hver deres fine og festlige flag.