Korte støvler til stramme jeans

For mig er det den bedste kombination. Jeg er vild med jeans, og når det bliver koldere udenfor, så hører der sig korte støvler til. Det ser bare perfekt ud sammen, men jeg ville gerne have et par med lidt mønster. Stadig i sort, for det passer til det hele, og der må gerne være lidt hæl. Samtidig skal de være helt perfekte. Den rette højde på skaftet, hælen bred og lidt lav, en afrundet snude og et elegant mønster. Mange støvler er tæt på, men det skal bare være perfekt.

Kvaliteten betyder rigtig meget

Derudover skal kvaliteten være god. Det skal være støvler, der kan bruges længe, uden de bliver kedelige at se på. Små revner og andet. Den slags kommer altid med for billigt fodtøj, og det gælder om at finde den rette balance mellem kvalitet og pris. Noget jeg altid får med tamaris sko. Jeg kigger altid på nettet. Jeg ved, hvilken størrelse, jeg skal bruge, så det er bare at kigge efter det, jeg har brug for. Og jeg har fundet det rette par på nettet – jeg har nu også bestilt det.

Jeg er dog altid lidt utålmodig, når jeg venter på min pakke – også selvom jeg ikke skal vente mange dage. Der er jeg nok ikke så forskellig fra alle andre mennesker, for jeg glæder mig jo bare til at skulle have dem på.

Gode priser på nettet

Det er altid nemt at finde en god handel online. Det er at kigge der, hvor jeg normalt handler, finde min størrelse og så til kurven. Lettere bliver det ikke, og jeg er efterhånden stor tilhænger af at handle online. Nemt og bekvemt. Det sparer også masser af tid for mig i hverdagen, tid der kan bruges på alt muligt andet dagligt arbejde, der jo også skal nås.