Lav din egen iste

Der er nogen, der siger, at man bliver smuk af dampen fra kold kaffe. Nu er jeg tedrikker, og jeg er rigtig glad for iste også. Dog har jeg aldrig hørt, at dampen fra lige det skulle gøre noget for dit udseende, men jeg kan sige så meget, at det gør utrolig meget godt for ens velvære, for det smager helt fantastisk. Især når det er hjemmelavet.

En stor portion om morgenen, og så er der til hele dagen

Om morgenen i weekenderne laver jeg en stor kande te. Så er der til morgenmaden, men også til at drikke kold te senere på dagen. Især om sommeren er det rigtig behageligt og dejligt, når det er varmt.

Smagen er på ingen måde som den slags, du kan købe. Det er fyldt med sukker og farve, og reelt har det intet at gøre med rigtig iste. Det eneste, der virker for mig, det er den ægte vare. Smagen bliver desuden så meget bedre, hvis teen samtidig er i en rigtig god kvalitet.

Om du er til den sorte slags eller den grønne, eller om det er varmt eller koldt, så giv dig selv den fornøjelse ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Jeg er selv til grøn te både varmt og koldt, og jeg køber kun min på nettet nu om dage. Her er kvaliteten bare bedst.

Find din egen favorit

På nettet er der desuden et så meget større udvalg af gode tetyper. Det er for mig endnu en god grund til at handle der. Jeg kan altid prøve noget nyt, men jeg ender som regel med de favoritter, jeg har fundet, for det er lige mig.

Især da kvaliteten altid er ens. Det er den samme gode oplevelse hver eneste gang, og det gør mig rigtig glad at vide, at der findes entusiaster, der sikrer dette for mig.