Levering af frugt til virksomheder med professionel firmafrugt leverandør

Hvis du, som jeg, er ansvarlig for medarbejdernes trivsel i en virksomhed, er der mange tiltag, du kan gøre. Jeg har for eksempel med stor succes sørget for, at medarbejderne i den virksomhed, hvor jeg er HR og Facility Manager, har adgang til den lokale afdeling af en større fitness kæde med firma rabat. Dette har ført til, at medarbejderne danner trænings klubber, og sørger for at få rørt sig fysisk, hvilket har stor indvirkning på den generelle sundhed i virksomheden.

Der ud over har jeg prioriteret en sund frokost fra en leverandør, som sørger for, at en stor del af buffet’en består af salater og andre grøntsager, og at der altid er et vegetarisk alternativ til dagens lune ret (som i øvrigt er baseret på magert kød). Og så ar jeg fået en aftale i stand med Frugtcompagniet – et dansk frugt leverance firma, som hver dag leverer frisk frugt til virksomheden.

Du kan hjælpe dine medarbejdere til at foretage det sunde valg med frisk firmafrugt

Efter at jeg har bestilt levering af frugt fra Frugtcompagniet, har jeg lagt mærke til, at jeg ikke skal fylde sodavandsautomaten så ofte, som jeg plejede før i tiden. Og når jeg samler frugtkurvene ind fra afdelingerne efter endt arbejdsdag, er de stort set altid tomme. Dette glæder mig, for det betyder, at medarbejderne benytter sig af dette sunde alternativ til slik, kage og sodavand – og det betyder samtidig, at de sætter pris på den ekstra omsorg, jeg drager for dem i hverdagen.

Levering af frugt via Frugtcompagniet – en sand fornøjelse

Og så er jeg især glad for at have valgt Frugtcompagniet som frugt leverandør. Jeg er aldrig blevet skuffet over kvaliteten – og der leveres til døren og til tiden hver eneste dag. Derfor kan jeg på det varmeste anbefale Frugtcompagniet, når du skal bruge en leverandør af firmafrugt.