Lys vinteren op

Vinteren er en mørk tid, men den er bestemt også hyggelig. I vinteren og særligt julen er der nemlig rig mulighed for at pryde sit hjem med lys både udendørs og indendørs. Lys er med til at lyse den mørke vinter op, og det er en af de ting, der er med til at skabe den helt særlige julestemning, som ikke er til at finde på andre tidspunkter af året. Læs med her og lad dig inspirere til at pynte dit hjem med lys i julen.

Masser af lys i haven

Det er særligt udenfor, at det er utrolig mørkt i vintermånederne, og derfor er det næsten essentielt, at du skal have ekstra lys ud på huset og i haven. Du kan blandt andet hænge lys i træerne, placere et juletræ med lys, hænge lyskæder langs hegnet, terrassen eller tagrenden. Nogle snor også lys omkring deres flagstang. Du kan finde et stort udvalg af sirius julelyskæder her. Vil du gerne pryde huset med noget, der er lidt mere vovet og spændende, kan du også finde farvet lys eller juleformede motiver med alverdens farvet lys. Hvad du vælger af lys udenfor, afhænger helt og holdent af din individuelle præference. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at det bidrager til julestemningen.

Giv den gas med hyggebelysningen indenfor

Også indenfor skal der pyntes op med lys. Find stearinlysene frem og placer dem overalt i huset. Glem ikke vindueskarmene, da dette både bidrager til hyggen indenfor og udenfor. Foruden stearinlys kan du også nemt pynte med lyskæder indenfor. Det gælder også på juletræet. Der findes mange forskellige former for belysning til juletræet, men hvad der vælges, er op til dig, og hvad du synes, at der er pænest. Mange vælger at skifte de kunstige lys ud med levende lys, når de når til juleaften, da de bidrager til en helt særlig stemning, som er en essentiel del af juleaften.