Nye blandingsbatterier til hele firmaet

Vi stod og var i gang med at renovere vores badeværelser, og der skulle nye blandingsbatterier til over hele linjen. Men de blikkenslagere, som vi havde snakket med, var enten ikke interesserede, eller også så tog de ikke telefonen. Til mit store held, så kom min daglige leder med et nummer, som han mente, jeg skulle ringe til, for det var det firma, som han havde brugt, da de renoverede deres hus, de havde været meget professionelle, og de havde vigtigst af alt holdt den pris, de havde givet. De havde også afleveret et superprofessionelt slutprodukt, som havde virket upåklageligt siden, det er dog tit, jeg har hørt det, så jeg var noget loren ved det, men de skulle selvfølge have en chance, det kunne jo være, de virkelig var gode, som han sagde.

Efter en god snak

Derfor valgte jeg at skrive en lang e-mail, og derefter tog jeg en lang snak med dem, inden vi aftalte, de skulle komme ud og give et tilbud. Det var nu ikke så nødvendigt, for jeg havde allerede besluttet mig, det skulle være dem, for den service, som de havde givet mig indtil da, var uovertruffen.

Kundeservice lovede mig, der ville komme en hurtig og give et bindende tilbud. Det gjorde de, og det tilbud, de gav, var meget udførligt.

Den blikkenslager, som kom og udførte arbejdet, var venlig, behagelig, smilende og meget effektiv, for alle deadlines blev overholdt. Det var en super behagelig oplevelse, og alt andet blev overholdt, inklusiv prisen.

Vi har siden ikke haft et eneste problem med det, som de installerede. Alt virker, som det skal, men sker der noget, som kræver en blikkenslager, så ved vi godt, hvor vi ringer hen med det samme, for vi kan ikke forestille os, der er andre, som kan levere så flot en service og så godt et stykke arbejde til den pris.