Perfekt kuffert til et barn

Det er et fantasidyr. Dette er blåt og har et hvidt mønster på siden. Desuden har den hvide øjne, og en lille, lyserød næse, der samtidig er et nøglehul. Hjulene og hanken er også lyserøde, og det giver et spændende liv. Du er ikke i tvivl om, at der er tale om en kuffert, men du er heller ikke i tvivl om, at det er et dyr af en eller anden slags. Kuffertdelen taler til mig som voksen, for den er perfekt i størrelse og facon til et barn. Udformningen og farverne taler til børn, for den er sjov som et stykke legetøj.

Den er robust og sikker oveni

Det er en kuffert, der ikke lige er til at vælte, især når der er noget i den. Jeg tror et barn kan sidde på den og køre på den også. Den har nemlig fire kraftige hjul, så den er også nemt at transportere, selv hvis man ikke har så mange kræfter. Desuden er den overraskende rummelig, så der kan være mere i den, end man lige skulle tro.

Den har nemlig en lidt buttet krop, der giver den ekstra plads, og det er godt, når der er meget vigtigt legetøj, der skal med på tur. Det er noget lidt andet end den røde kuffert i kraftigt karton eller pap, jeg havde, da jeg var barn. En kuffert jeg selv var meget glad for, så jeg vidste, at min pige også ville være glad for sin egen kuffert.

Hun pakker den selv

Denne trunki kuffert er en, hun selv for lov til at pakke. Hun kan selv vælge, hvilket legetøj, hun vil have med, og det er, hvad der ka være i kufferten. Så får vi heller ikke for meget med, som ellers kan være et problem. Det er bestemt noget, som jeg sætter stor pris på.