Prismatch på mere end 30.000 produkter

Duravit er en Tysk virksomhed, som har arbejdet med porcelæn i mere end 200 år. Manden bag er tyske Georg Fredrich Horn, som i 1817 startede det hele fra den tyske by Hornberg.

De første 140 år arbejdede virksomheden kun med porcelæn, men i 1956 introducerede virksomheden sanitær keramik, som Duravit i dag er blevet kendt for at bruge over hele verden.

Duravit udvikler og producerer toiletter, håndvaske, badekar og artikler til badeværelset, udført i et elegant og funktionelt design. Duravit arbejder med en række kendte designere, og så har den franske designer Philippe Starck blandt andet udviklet en serie af væghængte toiletter, som er blandt de mest populære produkter. En anden kendt serie fra Duravit er deres Vero-serie, som er en serie af væghængte toiletter, som er firkantede. Et væghængt toilet fra Duravit er en klassiker.

I dag arbejder der ikke mindre end 5.000 ansatte for Duravit, og virksomheden har 10 fabrikker over alt i verden. Du finder deres produkter i mere end 100 lande, hvilket i sig selv er vildt imponerende.

Alle toiletter fås med en Wondergliss-behandler, som kort fortalt gør dit toilet lettere at rengøre, og det er dermed med til at gøre hygiejnen i dit hjem endnu bedre. Man skal dog være en smule forsigtig med ikke at bruge alt for skrappe rengøringsmidler på fladerne.

Prismatch på mere end 30.000 produkter

Completvvs.dk har handlet med VVS-artikler online siden 2008 og har i dag mere end 30.000 artikler online. Familien bag webshoppen har været i VVS-branchen i fire generationer, og de har derfor al den erfaring, det kræver, for at kunne give den bedste service og rådgivning hver gang. Der tilbydes prismatch på alle produkter, så du altid kan være sikker på at kunne opnå den absolut bedste pris hver gang.

Webshoppen er godkendt af E-Handels-fonden, hvilket er din garanti for en sikker handel online. Hjemmesiden har desuden en Trustpilot score på 9,3 ud af 10 mulige.