Sådan kan du få friske medarbejdere

Hvis du arbejder i en virksomhed, hvor der ofte er travlt og arbejdsdagene er lange, har du helt sikkert oplevet, at medarbejderne mister det meste af energien sidst på dagen. Nogle gange kan hovedet bare ikke rumme mere, og man har mest af alt lyst til at smide alt man har i hænderne og tage hjem og holde fyraften. Men arbejdet skal gøres, og derfor er man nødt til at finde en løsning. En god løsning kan eksempelvis være firmafrugt. Hvis det lyder som noget for din arbejdsplads, skal du læse med her. 

 

Meld din arbejdsplads til en frugtordning

Frisk frugt i løbet af arbejdsdagen kan gøre underværker. Som administrerende medarbejder i en virksomhed, har jeg ofte oplevet at energiniveauet daler sidst på dagen, og der kommer en mere ukoncentreret atmosfære. Her Kan det gøre underværker at stille frisk frugt frem til fri afbenyttelse af medarbejderne. På den måde kan de lige tage fem minutters pause og samtidig nyde et lækkert stykke frugt, så de kan blive klar til sidste etape af arbejdsdagen. Derfor kan det anbefales, at man melder sin arbejdsplads til en frugtordning hos Frugtcompaniet. Frugtcompaniet tilbyder nemlig forskellige kasser og kurve, som varierer i indhold. På den måde er der noget for enhver smag, og så kan det altid tilpasses, hvis nogle af medarbejderne skulle være allergiske overfor noget bestemt. En ekstra bonus er, at Frugtcompaniet også leverer lige til døren.  

 

Få firmafrugt leveret til din arbejdsplads

Hos Frugtcompaniet finder du altså et godt udvalg af forskellige kasser og kurve med lækkert frugt, og du kan nemt tilpasset antallet til din arbejdsplads. Derfor er det bare med at få leveret lækker firmafrugt lige til døren. På den måde vil dine medarbejdere nemt kunne fornye energiniveauet og finde motivationen til at komme igennem det sidste af den lange arbejdsdag.