Se præsentabel ud til brylluppet

Det er endelig blevet sommer, og det betyder, at man som regel skal til en lang række begivenheder og arrangementer. Det gælder ting som studenterfester, grillfester og bryllupper. Alle disse arrangementer er skønne at deltage i, men når det gælder, hvad man skal tage på af tøj og sko, kan de være en træls belastning. Det gælder især bryllupperne. Om sommeren kan det endda være ekstra svært at vurdere, hvilket outfit man skal iklæde sig, da man både risikerer at få det for koldt og for varmt. Derfor vil jeg i dette indlæg give et par tips til, hvordan du kommer til at se skøn og præsentabel ud til brylluppet, uanset om du er mand eller kvinde.

Det er altid en god ide med lag

Uanset om du er mand eller kvinde, bør du tænke på at tage tøj på til brylluppet i lag. Det vil sige, at du altid kan tage noget af dit tøj af, hvis det bliver for varmt, men du kan samtidig også altid tage noget på igen, hvis det skulle blive for koldt.

Er du mand, bør du tage et jakkesæt på, men vælg altid en tynd skjorte, så du ikke kommer til at svede alt for meget. Du kan vælge dit jakkesæt i hvilken som helst farve, og du behøver derfor ikke ende med at stå og koge i et sort sæt.

Er du derimod kvinde, bør du finde kjolen frem – gerne den lange, og så skal du vælge en blazer eller lignende, som matcher, til at tage på udenpå. Er du ikke til lange kjoler, kan du også vælge en knælang en. Hvis du vil undgå at få det for varmt, er det en rigtig god ide ikke at vælge en kjole, der sidder alt for tæt.

Skoene er næsten det vigtigste

Det kan lyde skørt, når du først læser det, men skoene er næsten det allervigtigste til et bryllup. De sko du vælger at tage på til et bryllup, skal nemlig være til at holde ud og gå i en hel dag. Det er de færreste sko, der kan klare denne opgave, men der er heldigvis mærker, der designer sko til både mænd og kvinder, som sørger for, at du får en komfortbal oplevelse og dag. Det er uden tvivl disse sko, du skal gå efter, og Tøndersko giver masser af inspiration til valg af netop denne type sko på deres mange blogs. De anbefaler blandt andet, at man vælger et par Gabor sko, da de både har stor fokus på kvalitet og design – hvilket jo netop er det, som du leder efter til et bryllup.

Det kan virke fristende at kravle i sandalerne som mand, men du bliver nødt til at vælge et par lukkede og fine sko. Du skal bare sørge for at vælge nogle, som der er god åndbarhed i, og så skal du nok klare den. Som kvinde er man noget mere fritstillet, da sandaler sagtens kan være lige så formelle som et par høje hæle.