Sikkerhed er vigtigt

Jeg tror desværre ikke, det er muligt at sikre sig selv og sit 100 %. Det vil sikkert altid være muligt at komme ind, hvis man virkelig gerne vil. Tricket er derfor at sikre, at den slags bliver så besværligt som overhovedet muligt. Det skal ikke kunne svare sig i forhold til, hvad man eventuelt måtte få ud af det. De er den politik, jeg har med de nye lokaler. For det er i et industrikvarter, og der sker ikke meget om aftenen. Derfor skal det sikres, for der er så roligt, at der på et eller andet plan er tid nok for dem, der vil ind. Derfor er gode låse ikke nok for mig – jeg vil også have overvågning som supplement til det hele.

En lang, men flad bygning

Jeg havde undersøgt mine muligheder, men den slags koster alligevel lidt for meget. Det er med at overveje økonomien også, for selvom løsningen er god, så skal den også kunne svare sig. Heldigvis kan man hos http://dkkamera.dk/ klare den slags til en god pris. Grunden til det er, at det hårde arbejde er noget, du selv skal klare. Det vil sige, du selv skal hænge kameraerne op og slutte dem til. Og det er faktisk forskellen, men en forskel, der virkelig kan mærkes på prisen.

Store besparelser at få

Jeg havde ikke troet, jeg ville kunne spare en formue, men det kunne jeg. Bare ved at bestille kameraer i en kvalitet, der var uovertruffen og så sætte dem op selv. Det er fuld HD og upload til en harddisk som alle andre også tilbyder, men arbejdskraft i den branche er åbenbart dyr som intet andet. Jeg tog fat, og jeg havde forventet, der ville gå en hel weekend med det projekt, men allerede lørdag over frokost var jeg færdig, så der var endda mere fritid i det for mig, end jeg havde troet.