Smukt, let og enkelt armbånd

Når sommeren er over os, så synes jeg, det bliver for varmt til både halskæder og fingerringe, men samtidig vil jeg helst ikke undvære det at have smykker på. Om sommeren er et enkelt armbånd meget bedre. Det kan bevæge sig lidt op og ned af armen, for det må ikke være for stramt, og så skal det også være smukt.

Min favorit er marguerit

Jeg synes smykkerne med den klassiske marguerit er rigtig smukke. De klassiske som brocher og øreklips er ikke så moderne længere, men selve blomsten er så fin. En rigtig sommerblomst, der pynter i haver og som smykke. Jeg har øreringe, halskæde og fingerring, men jeg vil også gerne have et armbånd. De udgaver, der er kommet, der er tro mod originalen, men samtidig meget moderne, er nemlig rigtig smukke.

Oxideret sølv sammen med guld og diskrete detaljer. Det er noget, jeg synes er rigtig spændende, og jeg ved lige hvilket et, det skal være. Jeg har endda fundet det til en god pris hos https://www.fangels.dk/smykker/armband/marguerit.html, hvor jeg bestilte det med det samme. Det kom frem på et par dage, så leveringen er der heller ikke noget at udsætte på.

Jeg synes, det klæder mig

Jeg er blevet rigtig glad for det. Fordi det er både smukt og diskret, er det noget, jeg kan have på til alting, og det kan jeg lide. Jeg kan gode lide den slags smykker, der passer til det hele, for så kan jeg have det på, jeg har lyst til, hver eneste dag.

Leder du efter noget tilsvarende, til dig selv eller til en, du holder af, så kig ind på deres hjemmeside. Når det kommer til margueritter, så begrænses udvalget nemlig ikke kun til armbånd, så der er mulighed for at gøre hele samlingen komplet eller bare finde den ting, du har ledt efter.