Sort som vinternatten

Der er mange, som stresser over julen, og som bliver kede af det, når solen kun er en flygtig gæst på vinterhimmelen, men det er der råd for, og det er ganske enkelt. Spis det, som er i sæson, kom ud i solen og dagslyset hver dag og lidt ekstra i weekenden, motioner og sørg for at tage tid til dig selv, og det sidste gør jeg, når jeg sætter mig med en kop sort te og læser i en god bog, ser lidt fjernsyn eller nyder at se børnene lege i sneen.

Det bedste, jeg ved

Den sorte te er min klare favorit, for den kan jeg let tage med mig også om vinteren, og når jeg er i skoven med hundene, så er det let at have en kande sort te med og sidde og se dem lege, mens jeg drikker te og slapper af.

Jeg er så heldig at jeg for et par ar siden fandt en hjemmeside, hvor jeg kan få sort te i en rigtig god kvalitet, hvor prisen er yderst rimelig, og leveringstiden er meget hurtigt. Det er sjældent, der går mere end et par dage, før jeg kan hente min te hos pakkeposten, og det er også yderst sjældent, at der er udsolgt. Faktisk har jeg på to år kun oplevet det en gang, og det er imponerende. Det skete noget oftere, da jeg købte min te i England.

Jeg faldt over siden ved et tilfælde og var lidt loren ved de gode priser, men jeg har aldrig kunne sætte en finger på kvaliteten, og der har hver eneste gang  været den bedste kundeservice, jeg har kunne tænke mig til, og det er ikke noget, som man er forvænt med, hverken i forretningerne, eller når man handler på nettet, så det kunne være mange andre firmaer burde lære noget af dette dejlige tehus.