Vil du af med din gamle bil? Her er et par gode råd

Står du i en situation, hvor du ikke længere behøver din gamle bil? Så kan der være god mulighed for, at du kan sælge den og tjene lidt penge. Der er nemlig et stort marked for køb og salg af brugte biler, og det kan være svært at finde rundt i. Du kan skille dig af med bilen på flere måder og få penge for det, og i dette blogindlæg får du 2 gode råd, som du bør overveje, inden du siger farvel til din gamle bil.  

Gratis afhentning

Der er utrolig mange bilforhandlere, og du bør derfor stræbe efter at gøre hele oplevelsen så god som mulig. Du kan derfor med fordel kigge nærmere på de mindre fordele, som enkelte forhandlere tilbyder. Dette er eksempelvis gratis afhentning af din bil. Det er utrolig rart, hvis du ikke ønsker at køre mere i din bil. Så er der enkelte forhandlere, som faktisk gerne henter din bil, så du slipper for at køre den. Det er god service, og dette er også vigtigt at have med i overvejelserne, når du skal sælge din bil. 

Aflever bilen hos en godkendt autoophugger

Hvis du vælger at aflevere bil hos en godkendt autoophugger, så kan du gå derfra med en skrotpræmie. Dette vil sige, at du får en godtgørelse for skrotningen af din bil. For at kunne få denne skrotpræmie, så skal du have bilens registreringsattest klar, da den skal afleveres hos autoophuggeren. Dette er en yderst smart metode, hvis du blot vil af med bilen. Det er vigtigt, at du finder en autoophugger, som er godkendt til at kunne udføre en miljørigtig skrotning. Derudover skal du kunne bevise, at du er ejer af bilen, når den skal skrottes. Du skal sammen med autoophuggeren underskrive en attest på skrotningen, derfor skal du have dokumentation på, at du ejer bilen.